Fragt

Distribution og fragt af gods i alle størrelser

Hos AutoBude ønsker vi at være dit foretrukne valg af samarbejdspartner, når det gælder fragt af gods. Vi tilbyder et komplet sortiment af transportløsninger til både små og store virksomheder inden for alle brancher.  Med vores store erfaring og ekspertise med distribution af palle- og stykgods sikrer vi dig en effektiv levering. Så ønsker du en løsning på din fragt, så tilbyder AutoBude levering fra dag til dag i hele Danmark.

Ingen opgaver er ens, og derfor lægger vi os i selen for at sammensætte den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed – så jeres fragt kommer frem til aftalt tid og sted. Vi starter vores samarbejde med en samtale om, hvilke typer af godskategorier din virksomhed opererer med. Vi fragter alt lige fra mindre forsendelser til større partier af palle- og stykgods. Herefter skræddersyer vi en transportløsning, som passer til jeres virksomheds behov.

Vi fragter virksomhedens gods sikkert frem

Når du overlader dit gods til os, er det vores ansvar. Derfor har vi stor fokus på at skabe de bedste og sikreste betingelser. Vores erfarne chauffører sørger for, at dit gods bliver leveret forsvarligt og i samme stand, som da vi afhentede det. Sikker transport betyder også, at du kan forvente fleksibel, regelmæssig og præcis afhentning samt levering. Vi sikrer derfor, at dine forsendelser altid er fremme inden for det aftalte tidsrum, da tidsleveringer er vores speciale.

AutoBude kører fragt i hele Danmark

Vores distributionsruter løber gennem hele Danmark, hvor vi hver dag sender chauffører ud på vejene med levering af gods i alle størrelser. Vi råder over mere end 60 egne biler, og med terminaler på både Sjælland og i Jylland kan vi sikre dag-til-dag-levering. Det er din garanti for, at dine varer kommer frem allerede dagen efter afhentning.

Kontakt os, og hør mere om dine transportmuligheder

Vil du gerne have et tilbud på en konkret opgave, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med transport af gods? Så er du altid velkommen til at kontakte os på vores tlf. +45 70 15 00 03 for en uforpligtende samtale.