Kurerkørsel

Med fleksibel kurerkørsel leverer vi dit gods til tiden

Hos AutoBude har vi mange års erfaring med kurerkørsel for både små og store virksomheder, der har behov for omgående afhentning og direkte levering af forsendelser uden omlæsning. Vi består af et stærkt netværk af dygtige chauffører, som sørger for, at dine pakker og dit gods kommer sikkert frem til den aftalte tid.

Vores fleksibilitet gør, at vi kan sammensætte en aftale, som passer til dine transportbehov. Vi råder over mere end 60 egne biler med en kapacitet fra 6 Euro-paller op til 33 paller. Det giver os mulighed for at løse enhver størrelse opgave for din virksomhed.

Vi tilbyder kurerkørsel i hele Danmark

Med terminaler i både Hedensted og Roskilde kan vi tilbyde kurérkørsel i hele Danmark og udføre transportopgaver med dag-til-dag-levering. Vi sikrer, at dine varer kommer hurtigt og effektivt frem, uanset hvor i landet opgaven befinder sig. Vores erfarne chauffører sørger også for, at varerne håndteres korrekt hele vejen og leveres i sikker stand.

Kurerkørsel er den absolut hurtigste vej til dine modtagere, som er beliggende i og uden for Danmark. Vi løser derfor også forskellige transportopgaver i Europa med express-levering.

Kvalificeret og kompetent kurerservice

Siden begyndelsen i 1950 har vi haft fokus på at kombinere effektiv levering med løsningsorienteret service. Vi stræber efter at skabe gode relationer til vores kunder og opretholde et stærkt partnerskab. Vores chauffører har en proaktiv tilgang til dig og dine transportbehov. Og med deres store ekspertise står de klar til at hjælpe med enhver form for kurerkørsel.

Kontakt os, og hør mere om vores kurerservice

Vil du gerne have et tilbud på kurerkørsel, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din transportopgave? Så er du velkommen til at kontakte os på vores tlf. +45 70 15 00 03 for en uforpligtende samtale.