Lagerhotel

Alsidigt lager med plads til dine varer

Som din virksomhed vokser og ændrer sig, får du måske behov for mere opbevaringsplads. Det kan derfor være en god idé at outsource din lagerfunktion, så du undgår bekymringer om pladsmangel, placering og levering. Hos AutoBude har vi et moderne lagerhotel på over 5.000 kvm, som er fleksibelt indrettet til at kunne håndtere forskellige typer varer. Her kan du trygt opbevare dine varer inden omfordeling til slutbrugeren.

Udover opbevaring tilbyder vi hos AutoBude også hele løsninger, hvor vi sørger for at plukke og pakke dine endelige forsendelser. Vi står desuden gerne for afhentning, fragt og levering af dine varer.

Opbevaring af økologiske fødevarer

Vi har de nødvendige tilladelser til at opmagasinere samt behandle økologiske fødevarer og emballage. Vores medarbejdere er specialiseret i forsvarlig håndtering af fødevarer og er bekendte med alle gældende hygiejneregler.

Sikker opbevaring med AutoBude

Hos AutoBude vægter vi sikkerhed højest, så du kan føle dig tryg, når du indkvarterer dine varer på vores lagerhotel. Vi tilbyder derfor fuld adgang til lageret for vores kunder. På den måde kan du hele tiden kontrollere, hvad du har stående, og hvad vi har plukket.

Vores mange års erfaring med lagerstyring gør os i stand til at håndtere alle dine varer og leveringer korrekt. Det betyder også, at vi har et stort kendskab til, hvad den enkelte vare kræver, når vi modtager den. Du kan derfor være sikker på, at dine varer er i trygge hænder hos os. 

Kunne du tænke dig at vide mere?

Mangler du lagerplads, eller har du yderligere spørgsmål til vores lagersystemer? Så er du velkommen til at kontakte os på vores tlf. +45 70 15 00 03 for en uforpligtende samtale.