Firmakørsel

Firmakørsel med erfarne chauffører

Med et hold af dygtige og dedikerede chauffører udfører vi hos AutoBude fast firmakørsel for både erhvervs- og industrikunder, som har behov for effektiv levering. Vi håndterer en lang række forskellige transportopgaver inden for firmakørsel, uanset om det drejer sig om helt almindelige kørselsopgaver eller særkørsel.

Vi råder over mere end 60 egne biler samt to terminaler i Hedensted og Roskilde. Det gør, at vi altid er klar til at rykke ud med firmakørsel for din virksomhed. Firmakørsel er den optimale løsning, hvis du ønsker at benytte stordriftsfordele og konvertere en tung egen transportafdeling til en fleksibel og konkurrencedygtig aftale.

Transportopgaver i hele Danmark

Hos AutoBude dækker vi alle hjørner og kanter af Danmark. Det betyder, at vi kan løse dine daglige transportbehov, uanset hvor i landet opgaven befinder sig. Vores chauffører er kendte i trafikken og har mange års erfaring med firmakørsel. Du kan derfor altid forvente en høj sikkerhed og hurtig levering, når du vælger AutoBude som fast samarbejdspartner. 

AutoBude leverer service, ekspertise og troværdighed

Med mere end 70 års erfaring i branchen har AutoBude udført firmakørsel for flere virksomheder end de fleste. Vi har gennem årene opbygget succesrige samarbejder og skabt gode relationer til vores kunder.

Vi sætter en stor ære i at yde den bedst mulige service. Derfor prioriterer vi den personlige kontakt til vores kunder for at skabe et stærkt partnerskab, hvor begge drager nytte af hinandens ekspertise. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe og er til gavn ved alle typer spørgsmål omkring din firmakørsel.

Kontakt os, og hør mere om for firmakørsel

Vil du gerne have et tilbud på en transportopgave, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med firmakørsel? Så er du velkommen til at kontakte os på vores tlf. +45 70 15 00 03 for en uforpligtende samtale.